Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 945g400kcal92.7g3.8g0.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta230g654kcal35.6g0.5g57.4g0g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g98g585kcal23.4g6.4g52.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g6097kcal312.4g31.4g531.8g0g
Valittu annoskoko1548g3049kcal156.2g15.7g265.9g0g
Annoskoko puolitettuna774g1524kcal78.1g7.9g133g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761