Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g45kcal10.3g0.4g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta26g73kcal4g0.1g6.4g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g65kcal2.6g0.7g5.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g678kcal34.8g3.6g59.2g0g
Valittu annoskoko172g339kcal17.4g1.8g29.6g0g
Annoskoko puolitettuna86g169kcal8.7g0.9g14.8g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761