Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1050g445kcal103g4.2g1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta255g727kcal39.5g0.5g63.7g0g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g108g650kcal26g7.2g58.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 167g550kcal3.3g5g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g6775kcal347g35g590.6g0g
Valittu annoskoko1720g3387kcal173.5g17.5g295.3g0g
Annoskoko puolitettuna860g1694kcal86.8g8.8g147.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761