Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 118g50kcal11.6g0.5g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta29g82kcal4.4g0.1g7.2g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g12g73kcal2.9g0.8g6.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g762kcal39g4.2g66.6g0g
Valittu annoskoko193g381kcal19.5g2.1g33.3g0g
Annoskoko puolitettuna97g191kcal9.8g1.1g16.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1.1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761