Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta3.2g9kcal0.5g0g0.8g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g85kcal4.2g0.6g7.2g0g
Valittu annoskoko22g42kcal2.1g0.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna11g21kcal1.1g0.2g1.8g0g
Arvot/100g100g197kcal9.8g1.4g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761