Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 131g56kcal12.9g0.5g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta32g91kcal4.9g0.1g8g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g14g81kcal3.3g0.9g7.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g69kcal0.4g0.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g847kcal43.4g4.4g73.8g0g
Valittu annoskoko215g423kcal21.7g2.2g36.9g0g
Annoskoko puolitettuna108g212kcal10.9g1.1g18.5g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761