Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1470g623kcal144.2g5.9g1.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta357g1017kcal55.3g0.7g89.2g0g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g152g910kcal36.4g10g81.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 233g770kcal4.7g7g81.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g9485kcal485.8g48.8g827.2g0g
Valittu annoskoko2408g4742kcal242.9g24.4g413.6g0g
Annoskoko puolitettuna1204g2371kcal121.5g12.2g206.8g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761