Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 158g67kcal15.5g0.6g0.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta38g109kcal5.9g0.1g9.6g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g16g98kcal3.9g1.1g8.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1016kcal52g5.2g88.8g0g
Valittu annoskoko258g508kcal26g2.6g44.4g0g
Annoskoko puolitettuna129g254kcal13g1.3g22.2g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761