Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1680g712kcal164.8g6.7g1.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta408g1163kcal63.2g0.8g102g0g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g173g1040kcal41.6g11.4g93.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 267g880kcal5.3g8g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g10840kcal555.2g55.6g945.4g0g
Valittu annoskoko2752g5420kcal277.6g27.8g472.7g0g
Annoskoko puolitettuna1376g2710kcal138.8g13.9g236.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761