Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 184g78kcal18g0.7g0.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta45g127kcal6.9g0.1g11.2g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g114kcal4.6g1.3g10.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1186kcal60.8g6.2g103.4g0g
Valittu annoskoko301g593kcal30.4g3.1g51.7g0g
Annoskoko puolitettuna151g297kcal15.2g1.6g25.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761