Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1890g801kcal185.4g7.6g1.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta459g1308kcal71.1g0.9g114.7g0g
Voi 252g1828kcal3g1g204.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g195g1170kcal46.8g12.9g105.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g12195kcal624.6g62.8g1063.6g0g
Valittu annoskoko3096g6097kcal312.3g31.4g531.8g0g
Annoskoko puolitettuna1548g3049kcal156.2g15.7g265.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761