Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2100g890kcal206g8.4g2.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta510g1454kcal79g1g127.5g0g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g217g1300kcal52g14.3g117g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 333g1100kcal6.7g10g116.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g13550kcal694g69.6g1181.8g0g
Valittu annoskoko3440g6775kcal347g34.8g590.9g0g
Annoskoko puolitettuna1720g3387kcal173.5g17.4g295.5g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761