Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 236g100kcal23.2g0.9g0.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta57g164kcal8.9g0.1g14.3g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g24g146kcal5.9g1.6g13.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1524kcal78.2g7.6g132.8g0g
Valittu annoskoko387g762kcal39.1g3.8g66.4g0g
Annoskoko puolitettuna194g381kcal19.6g1.9g33.2g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761