Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2520g1068kcal247.2g10.1g2.5g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta612g1744kcal94.9g1.2g153g0g
Voi 336g2437kcal4g1.3g273.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g260g1560kcal62.4g17.2g140.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g16260kcal833g83.6g1418.2g0g
Valittu annoskoko4128g8130kcal416.5g41.8g709.1g0g
Annoskoko puolitettuna2064g4065kcal208.3g20.9g354.6g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761