Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta6.4g18kcal1g0g1.6g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.7g16kcal0.7g0.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g170kcal8.8g0.8g14.8g0g
Valittu annoskoko43g85kcal4.4g0.4g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna22g42kcal2.2g0.2g3.7g0g
Arvot/100g100g197kcal10.2g0.9g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761