Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4200g1780kcal412g16.8g4.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1020g2907kcal158.1g2g255g0g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g433g2600kcal104g28.6g234g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 667g2201kcal13.3g20g233.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g27099kcal1388.2g139.2g2363.6g0g
Valittu annoskoko6880g13550kcal694.1g69.6g1181.8g0g
Annoskoko puolitettuna3440g6775kcal347.1g34.8g590.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761