Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5040g2135kcal494.4g20.2g5g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1224g3488kcal189.7g2.4g306g0g
Voi 672g4875kcal8g2.7g546.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g520g3120kcal124.8g34.3g280.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g32519kcal1665.8g167.2g2836.2g0g
Valittu annoskoko8256g16260kcal832.9g83.6g1418.1g0g
Annoskoko puolitettuna4128g8130kcal416.5g41.8g709.1g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761