Kukkakaali-parsakaali-palvikinkkugratiini

Laita kukkakaali- ja parsakaalinuput voideltuun vuokaan.

Lisää sekaan kuutioitu palvikinkku.

Kaada päälle kolmen juuston ruokakerma.

Paista 200 °C:ssa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito Korpelan palvikinkku676g676kcal115g6.8g20.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g564g676kcal19.2g20.3g56.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g676g115kcal12.8g14.2g1.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow451g90kcal13.5g9g0g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g3116kcal321g100.6g156.2g22.6g
Valittu annoskoko2367g1558kcal160.5g50.3g78.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna1184g779kcal80.3g25.2g39.1g5.7g
Arvot/100g100g66kcal6.8g2.1g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354319