Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 632g481kcal11.9g97.9g1.3g6.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 526g1228kcal60g6.1g108.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g3572kcal151.2g235g221g22.6g
Valittu annoskoko1428g1786kcal75.6g117.5g110.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna714g893kcal37.8g58.8g55.3g5.7g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686