Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 720g548kcal13.5g111.6g1.4g7.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 600g1399kcal68.4g7g123.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3256g4072kcal172g268.2g251.6g25.8g
Valittu annoskoko1628g2036kcal86g134.1g125.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna814g1018kcal43g67.1g62.9g6.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686