Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 812g618kcal15.3g125.9g1.6g8.1g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Nakki, keskiarvo 677g1578kcal77.1g7.8g139.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g4592kcal194g302.4g284.2g29g
Valittu annoskoko1836g2296kcal97g151.2g142.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna918g1148kcal48.5g75.6g71.1g7.3g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686