Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g14g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, keskiarvo 75g175kcal8.6g0.9g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g510kcal21.6g33.8g31.8g3.2g
Valittu annoskoko204g255kcal10.8g16.9g15.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna102g128kcal5.4g8.5g8g0.8g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.3g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686