Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 902g687kcal17g139.8g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Nakki, keskiarvo 752g1754kcal85.7g8.7g154.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g5103kcal215.8g335.8g315.6g32.2g
Valittu annoskoko2040g2551kcal107.9g167.9g157.8g16.1g
Annoskoko puolitettuna1020g1276kcal54g84g78.9g8.1g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686