Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g28g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Nakki, keskiarvo 150g351kcal17.1g1.7g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1020kcal43.2g67.2g63.2g6.4g
Valittu annoskoko408g510kcal21.6g33.6g31.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna204g255kcal10.8g16.8g15.8g1.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686