Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g451g473kcal65.3g20.3g9g24.8g
Sipuli 195g59kcal2.4g9.4g0.4g3.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g751g188kcal9.8g31.5g1.5g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 23g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1856kcal162.2g137g58.4g58g
Valittu annoskoko1464g928kcal81.1g68.5g29.2g29g
Annoskoko puolitettuna732g464kcal40.6g34.3g14.6g14.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740