Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g526g552kcal76.2g23.6g10.5g28.9g
Sipuli 228g69kcal2.8g10.9g0.5g3.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g876g219kcal11.4g36.8g1.8g0g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 26g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g2165kcal189.2g159.8g68.2g67.8g
Valittu annoskoko1708g1083kcal94.6g79.9g34.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna854g541kcal47.3g40g17.1g17g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740