Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g600g630kcal87g27g12g33g
Sipuli 260g79kcal3.2g12.5g0.5g4.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 30g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g2472kcal215.8g182.6g77.8g77.4g
Valittu annoskoko1950g1236kcal107.9g91.3g38.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna975g618kcal54g45.7g19.5g19.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740