Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g601g631kcal87.1g27g12g33g
Sipuli 260g79kcal3.3g12.5g0.5g4.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1001g250kcal13g42g2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 30g213kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g2474kcal216.2g182.6g77.8g77.4g
Valittu annoskoko1952g1237kcal108.1g91.3g38.9g38.7g
Annoskoko puolitettuna976g619kcal54.1g45.7g19.5g19.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740