Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g75g79kcal10.9g3.4g1.5g4.1g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g309kcal27g23g9.8g9.8g
Valittu annoskoko244g155kcal13.5g11.5g4.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna122g77kcal6.8g5.8g2.5g2.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740