Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g751g788kcal108.9g33.8g15g41.3g
Sipuli 325g98kcal4.1g15.6g0.7g5.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1251g313kcal16.3g52.6g2.5g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 38g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g3093kcal270.4g228.4g97.4g96.8g
Valittu annoskoko2440g1546kcal135.2g114.2g48.7g48.4g
Annoskoko puolitettuna1220g773kcal67.6g57.1g24.4g24.2g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740