Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g150g158kcal21.8g6.8g3g8.3g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 7.5g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g619kcal54.2g45.6g19.4g19.4g
Valittu annoskoko488g309kcal27.1g22.8g9.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna244g155kcal13.6g11.4g4.9g4.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740