Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g225g237kcal32.7g10.1g4.5g12.4g
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g375g94kcal4.9g15.8g0.8g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 11g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g928kcal81.2g68.6g29.2g29.2g
Valittu annoskoko732g464kcal40.6g34.3g14.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna366g232kcal20.3g17.2g7.3g7.3g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740