Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g70g189kcal9.1g0g16.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2013g2287kcal130.8g153.8g123.2g11.8g
Valittu annoskoko1007g1144kcal65.4g76.9g61.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna503g572kcal32.7g38.5g30.8g3g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743