Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1987g4521kcal377.5g0g337.8g0g
Sipuli (kuorittu)1083g292kcal14.1g52g2.2g18.4g
Peruna, vanha, kuorittu 3974g3026kcal74.7g616g7.9g39.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g696g1878kcal90.4g0g166.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1987g1257kcal59.6g95.4g69.5g0g
Kananmuna kuoreton 273g390kcal34.2g0.8g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22727kcal1301g1528.4g1224.6g116.2g
Valittu annoskoko10000g11364kcal650.5g764.2g612.3g58.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5682kcal325.3g382.1g306.2g29.1g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743