Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 267g608kcal50.7g0g45.4g0g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 534g407kcal10g82.8g1.1g5.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g94g252kcal12.2g0g22.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 267g169kcal8g12.8g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g3055kcal174.8g205.4g164.6g15.6g
Valittu annoskoko1344g1527kcal87.4g102.7g82.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna672g764kcal43.7g51.4g41.2g3.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743