Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g12g32kcal1.5g0g2.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 33g21kcal1g1.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g382kcal21.8g25.6g20.6g2g
Valittu annoskoko168g191kcal10.9g12.8g10.3g1g
Annoskoko puolitettuna84g95kcal5.5g6.4g5.2g0.5g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743