Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 334g760kcal63.4g0g56.8g0g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 668g508kcal12.6g103.5g1.3g6.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g117g316kcal15.2g0g28g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 334g211kcal10g16g11.7g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g3818kcal218.6g256.6g205.8g19.6g
Valittu annoskoko1680g1909kcal109.3g128.3g102.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna840g955kcal54.7g64.2g51.5g4.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743