Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 401g912kcal76.1g0g68.1g0g
Sipuli (kuorittu)218g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.2g1.6g8g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g140g379kcal18.2g0g33.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 401g253kcal12g19.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4582kcal262.2g308.2g246.8g23.4g
Valittu annoskoko2016g2291kcal131.1g154.1g123.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna1008g1146kcal65.6g77.1g61.7g5.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743