Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 467g1063kcal88.8g0g79.5g0g
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 935g712kcal17.6g144.9g1.9g9.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g164g442kcal21.3g0g39.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 467g296kcal14g22.4g16.4g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g5346kcal306g359.4g288.4g27.2g
Valittu annoskoko2352g2673kcal153g179.7g144.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna1176g1337kcal76.5g89.9g72.1g6.8g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743