Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 534g1215kcal101.5g0g90.8g0g
Sipuli (kuorittu)291g79kcal3.8g14g0.6g4.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1068g813kcal20.1g165.6g2.1g10.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g187g505kcal24.3g0g44.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 534g338kcal16g25.6g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g6109kcal349.8g410.8g329.2g31.2g
Valittu annoskoko2688g3055kcal174.9g205.4g164.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1344g1527kcal87.5g102.7g82.3g7.8g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743