Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 601g1367kcal114.2g0g102.2g0g
Sipuli (kuorittu)328g88kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.3g2.4g12g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g210g568kcal27.3g0g50.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 601g380kcal18g28.8g21g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g6873kcal393.4g462g370.6g35.2g
Valittu annoskoko3024g3436kcal196.7g231g185.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna1512g1718kcal98.4g115.5g92.7g8.8g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743