Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 67g152kcal12.7g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 134g102kcal2.5g20.7g0.3g1.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g23g63kcal3g0g5.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 67g42kcal2g3.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g764kcal43.6g51.2g41.2g3.8g
Valittu annoskoko336g382kcal21.8g25.6g20.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna168g191kcal10.9g12.8g10.3g1g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743