Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 668g1519kcal126.9g0g113.5g0g
Sipuli (kuorittu)364g98kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1335g1017kcal25.1g207g2.7g13.4g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g234g631kcal30.4g0g56.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 668g422kcal20g32g23.4g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g7636kcal437.2g513.6g411.6g39.2g
Valittu annoskoko3360g3818kcal218.6g256.8g205.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna1680g1909kcal109.3g128.4g102.9g9.8g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743