Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 84g190kcal15.9g0g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.9g0.3g1.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g29g79kcal3.8g0g7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 84g53kcal2.5g4g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g955kcal54.6g64.2g51.4g5g
Valittu annoskoko420g477kcal27.3g32.1g25.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna210g239kcal13.7g16.1g12.9g1.3g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743