Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 935g2127kcal177.6g0g158.9g0g
Sipuli (kuorittu)509g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1869g1423kcal35.1g289.8g3.7g18.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g327g883kcal42.5g0g78.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 935g591kcal28g44.9g32.7g0g
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g10691kcal611.8g719.2g576g54.8g
Valittu annoskoko4704g5345kcal305.9g359.6g288g27.4g
Annoskoko puolitettuna2352g2673kcal153g179.8g144g13.7g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743