Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1068g2431kcal203g0g181.6g0g
Sipuli (kuorittu)582g157kcal7.6g27.9g1.2g9.9g
Peruna, vanha, kuorittu 2137g1627kcal40.2g331.2g4.3g21.4g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g374g1010kcal48.6g0g89.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1068g676kcal32g51.3g37.4g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g12218kcal699.6g821.6g658.6g62.6g
Valittu annoskoko5376g6109kcal349.8g410.8g329.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna2688g3055kcal174.9g205.4g164.7g15.7g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743