Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 117g266kcal22.2g0g19.9g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 234g178kcal4.4g36.2g0.5g2.3g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g41g110kcal5.3g0g9.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 117g74kcal3.5g5.6g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1336kcal76.4g89.8g72g6.8g
Valittu annoskoko588g668kcal38.2g44.9g36g3.4g
Annoskoko puolitettuna294g334kcal19.1g22.5g18g1.7g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743