Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1202g2734kcal228.3g0g204.3g0g
Sipuli (kuorittu)655g177kcal8.5g31.4g1.3g11.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2404g1830kcal45.2g372.6g4.8g24g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g421g1136kcal54.7g0g101g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1202g760kcal36.1g57.7g42.1g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12096g13745kcal787g924.4g740.8g70.2g
Valittu annoskoko6048g6873kcal393.5g462.2g370.4g35.1g
Annoskoko puolitettuna3024g3436kcal196.8g231.1g185.2g17.6g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743