Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 134g304kcal25.4g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 267g203kcal5g41.4g0.5g2.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g47g126kcal6.1g0g11.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 134g85kcal4g6.4g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1527kcal87.4g102.8g82.2g7.8g
Valittu annoskoko672g764kcal43.7g51.4g41.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna336g382kcal21.9g25.7g20.6g2g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743