Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1335g3038kcal253.7g0g227g0g
Sipuli (kuorittu)728g197kcal9.5g34.9g1.5g12.4g
Peruna, vanha, kuorittu 2671g2033kcal50.2g413.9g5.3g26.7g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g467g1262kcal60.8g0g112.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1335g845kcal40.1g64.1g46.7g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g15273kcal874.6g1027g823g78.2g
Valittu annoskoko6720g7637kcal437.3g513.5g411.5g39.1g
Annoskoko puolitettuna3360g3818kcal218.7g256.8g205.8g19.6g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743